Devedžić: Olimpik mi daje šansu da napredujem, sretan sam što sam tu

Novo pojačanje Vukova s Otoke

Devedžić: Olimpik mi daje šansu da napredujem, sretan sam što sam tu

E. Škorić

Sada beć bivši igrač Zvijezde iz Gradačca, Anis Devedžić, karijeru će nastaviti na Otoci.

Devedžić je poslije Andreja Pavlovića i Idriza Džafića treće pojačanje Olimpika, koji očigledno ima velike ambicije i u narednoj sezoni, nakon što je u prošlom ostao malo kratak za plasman u Premijer ligu.

Devedžić je mladi i talentovani defanzivac, a svojim igrama u dresu Zvijezde privukao je interes mnogih timova u BiH, ali na kraju je donio odluku da ode u Olimpik.

"Smatram da je Olimpik klub u kojem ću imati priliku da dodatno napredujem. Prezadovoljan sam zbog dolaska u Olimpic, uslovi koje sam dobio su odlični, a vidim da je i situacija u klubu sjajna, tako da sam zaista sretan što sam tu", kazao je Devedžić za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Olimpik ima dobru ekipu i dobre uslove, a naredne sezone probat ćemo da završimo na prvom mjestu u veoma jakoj i zahtjevnoj ligi".

U dresu Zvijezde Devedžić je prošle sezone odigrao 26 mečeva i postigao je jedan pogodak, te je upisao i jednu asistenciju, a gradačački klub ujedno mu je bio prvi u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi