DFB nemilosrdan prema Borussiji, je li ovo definitivno slomilo snove Milionera?

Kazne za Reusa i Wolfa

DFB nemilosrdan prema Borussiji, je li ovo definitivno slomilo snove Milionera?

Edmir Škorić

Nakon crvenog kartona u derbiju protiv Schalkea, kapiten Borussije Marco Reus dobio je dva meča suspenzije.

Prvi put u karijeri je Reus zaradio crveni karton i to u derbiju protiv Schalkea, a njegov tim je s 4:2 poražen u Dortmundu i nije uspio da iskoristi kasniji kiks Bayerna u Nurnbergu (1:1).

Tako će Reus propustiti preostale dvije od tri utakmice Borussije u Bundeslgi, pa neće moći da pomogne timu protiv Werdera u Bremenu i protiv Dusseldorfa 11. maja, dok će se vratiti za duel s Borussijom Moenchengladbach.

Njegov saigrač Marius Wolf dobio je tri meča suspenzije i on neće igrati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Reus je u duelu sa Schalkeom crveni karton dobio u 60., a Wolf pet minuta kasnije. Obojica zbog krvničkih startova i ružnih poteza.

Wolf je inače desni bek, pa će i on svakako nedostajati Milionarima u mečevima odluke.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi