Di Francesco: Bili smo bolji od Intera

Trener Rome nakon poraza od Intera

Di Francesco: Bili smo bolji od Intera

S. Bošković

Trener Rome Eusebio di Francesco nije bio zadovoljan nakon što je njegova ekipa poražena od Intera rezultatom 3:1. 

Vučica je povela golom našeg Edina Džeke nakon 15 minuta igre, no u drugom poluvremenu je Inter preko Icardija i Vecina došao do potpunog preokreta. 

"Napravilo smo nekoliko velikih grešaka, pogotovo kod gola za izjednačenje. Stvorili smo veliki broj šansi, no nismo ih uspjeli pretvoriti u pogodak", rekao je Di Francesco, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bili smo sjajni do zadnjih 70 minuta, no nismo pobijedili. Trebali smo mi biti ti koji smo slavili s dva gola razlike, a ne Inter. Znam da će svi gledati samo rezultat, no naša igra je bila pobjednička", zaključio je trener tima iz Rima. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi