7

Komentari (7)

Harisss
U prilog tome, kada je Shik primio prsima loptu , spustio je i u drugom potezu sproveo je u mrezu. Ili neki drugi romin igrac. Ni jedan jedini put. Bar deset Edinovih golova koje je postigao u Romi ulaze u sferu umjetnosti.
Harisss
U tri zadnje reprezentativne utakmice Pjanic. Duljevic, Visca i Saric su dali Edinu vise pravih lopti nego sto ih on dobije u Romi u 10-15 utakmica. Ovo kazem bez imalo pretjerivanja. One lopte koje Dzeko u Romi dobije su teske i samo zahvaljujuci njegovoj umjesnosti zavrse u golu. I onda, kad Roma izgubi u citavoj ekipi najvise se primijeti da je izostala Edinova realizacija.
gumenakita
najveci problem je onaj turcin,on neda loptu Edinu nikad,kod nemoguce situacije sutira na gol a Edin sam da mu dodaje,ja bih mu izvukao usi kao u magarca,i sad fore traze ga svi velikani,neka ide
Harisss
Realno, Dzeko je sto se tice realizacije odigrao slabije ali se fantasticno otkrivao. I uvijek se odlicno otkriva ali ostali igraci puno petljaju i kasne sa ubacajima. Obratite paznju defanzivci Rome i vezni red se cesto dodavaju kao u ragbiju. Lopta u ofanzivi ide naprijed a ne unazad.
Bulle
Sredina terena velika nula nista nisu napravili cristante lijen nemaju kreativnosti zasluzen poraz Dzeko je klasa za ostale i ne moze dati koliko mozete primit
Kako ja vidim ako Dzeko daje golove onda i Roma ide naprijed, naravno ne moze se sve cekati na Dzekine golove, valjda jos neko drugi zna dati gol u korist Rome ako to ne moze Dzeko.
Seva1956
Roma je prodala inteligenciju,više je nema. Ostao je Džeko i masa glupana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.