Di Francesco ponovo šokirao navijače sastavom za Porto

Utakmica sezone za Romu

Di Francesco ponovo šokirao navijače sastavom za Porto

E. Čaušević

Osmina finala Lige prvaka nastavlja se večeras novim revanš utakmicama, a na programu su ponovo dvije utakmice.

U centru pažnje u našoj zemlji sigurno će biti utakmica na Dragau gdje se sastaju Porto i Roma. Vučica je u prvom meču slavila sa 2:1, no jasno je da je to itekako dobar rezultat za portugalski tim.

Očekuje se da Porto krene veoma ofanzivno od prve minute, a u prilog im ide i to što atmosfera u rimskom timu nije najbolja nakon poraza protiv ljutog rivala Lazija.

Do početka utakmice ostalo je još oko sat vremena, a treneri su saopštili sastave. Naravno, za nas je najvažnije da od prve minute igra Edin Džeko, ali je Di Francesco našao način da iznenadi navijače.

Na iznenađenje mnogih on je na klupi ostavio Florenzija, El Shaarawyja, Pellegrinija i Cristantea, dok će igrati Marcano, Perotti i Juan Jesus koji nisu ove sezone bili baš standardni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Porto: Casillas, Corona, Felipe, Herrera, Marega, Militao, Otavio, Pepe, Pereira, Soares, Telles.

Roma: Olsen, Karsdorp, Manolas, Marcano, Juan Jesus, Kolarov, De Rossi, N'Zonzi, Perotti, Zanilo, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
daj nek neko skloni ove idiote sa arene sport, ljudi u uvodnoj emisiji pričaju pola sata ništa nisu rekli, bolju analizu utakmice čuješ od alkosa ispred prodavnice
4 1
amkobr
Zaniolo leti visoko, Peroti tek oporavljen. Bez Eššarawija Džeki bez lopti....?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi