Di Francesco se oglasio nakon što je Malcom prevario Romu i potpisao za Barcu

Nije im svejedno

Di Francesco se oglasio nakon što je Malcom prevario Romu i potpisao za Barcu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom jučer je potpisao za Barcelonu u koju je stigao iz Bordeauxa iako je dan ranije sve dogovorio s Romom.

Malcoma su navijači Rome čekali u ponedjeljak navečer na aerodromu u Rimu jer je bilo najavljeno da će doći, ali to se nije desilo. Iako su Roma i Bordeaux dogovorili transfere i to javno potvrdili na kraju je sve palo u vodu kada je stigla ponuda Barcelone.

Katalonski klub je platio nekoliko miliona više, a i sam Malcom je želio da karijeru nastavi u Barceloni. Ovo je sigurno potreslo čelnike Rome, ali trener ovog tima Eusebio Di Francesco je izjavio da to nije ništa što se ne dešava u svijetu fudbala.

"Malcom? Najbolje je da to pitate Monchija jer nisam baš najbolje upućen u to što se dešavalo. Nisam ogorčen ili ljut na Malcoma. Samo mi je žao kako se sve odigralo, ali sada je to sve iza nas", rekao je Di Francesco.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi