Di Francesco: Šteta što nije ostalo 2:0, u Portu se nećemo braniti

Trener Rome nakon meča

Di Francesco: Šteta što nije ostalo 2:0, u Portu se nećemo braniti

Trener Rome Eusebio Di Francesco bio je zadovoljan nakon večerašnje pobjede protiv Porta te je poručio da se njegov tim neće braniti u revanšu.

Podsjetimo, Vučica je u prvom meču osmine fianla Lige prvaka slavila na Olimpicu sa 2:1 protiv Porta, a Di Francesco je poručio da ostaje žal što nije ostalo 2:0 do kraja.

"Malo je šteta zbog rezultata, ali čestitam mojim igračima na zajedništvu, kreiranju mnogo prilika i dobroj igri u defanzivi. Jedina žal je što nije ostalo onih 2:0, ali drago mi je što smo odigrali dobru utakmicu".

Di Francesco poručuje da se njegov tim neće braniti u revanšu uprkos prednošću koju je stekao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mogu reći da bi sada najveća greška bila da branimo ovu prednost u revanšu. Vidjeli smo večeras kako i najmanja nepredviđena situacija može promijeniti mnogo toga. Ipak, jedini ljudi koji ne griješe su oni koji ne rade ništa. Bit će naravno grešaka, ali to je način da dalje rastete", poručio je on.

Inače, revanš između ova dva kluba je na rasporedu 6. marta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Zaista steta da Dzeko nije zacinio odlcnu partiju bar jednim golom.Bravo Edi!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi