Di Maria i danas odlučio da provocira navijače Barcelone

Zove Messija u PSG

Di Maria i danas odlučio da provocira navijače Barcelone

Endin Čaušević

Angel Di Maria je sinoć bio jedna od glavnih tema na press konferenciji Ronalda Koemana nakon meča Granade i Barcelone.

Di Maria je nakon sinoćnje utakmice PSG-a javno govorio o tome kako bi volio da Lionel Messi dođe u klub iz Pariza i otvoreno ga je pozvao da na kraju sezone napusti Barcelonu i pridruži mu se u PSG-u.

To je jedan od novinara sinoć rekao Koemanu koji je žestoko reagova i poručio je da su to niski potezi Di Marije, ali i PSG-a koji otvoreno zovu Messija u svoj tim.

Barcelona i PSG se upravo sastaju u osmini finala Lige prvaka, a čini se da Parižani rade sve kako bi izbacili Katalonce iz takta pred ovaj dvomeč.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Di Maria je i danas odlučio da "bocne" Barcelonu jer je ostavio komentar na Twitteru i ponovo poručio da se nada da će Messi na ljeto potpisati za prvaka Francuske.

Možda je snimka zaslona na Twitteru koja prikazuje tekst "433 4 Will Messi join PSG!?! 4h angeldimariajm 48m 605 likes Reply"

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa šta će on provocirati Barcu, da je bio dobar ostao bi tamo. Velika je razlika izmedju Barce i PSGa.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi