Di Maria: Mbappe mora shvatiti neke stvari...

Argentinac govorio o Francuzu

Di Maria: Mbappe mora shvatiti neke stvari...

Iskusni argentinski fudbaler Angel Di Maria govorio je za francuske medije o odnosu njegovog saigrača Kyliana Mbappea i trenera Thomasa Tuchela. 

Podsjetimo, Mbappe je bio vrlo ljut jer je zamijenjen 20-ak minuta prije kraja susreta protiv Montpelliera prije nekoliko dana, a tada je došlo do verbalnog okršaja između njih dvojice.

"Ovo nije lijepa slika, ali ne dešava se ovo samo kod nas. Isto sam vidio u Dortmundu danas. Nije dobro što se ovako nešto dešava jer otvara rrazne rasprave", rekao je Tuchel nakon tog incidenta i dodao:

"Nisam ljut, ali sam tužan jer je ovo bilo nepotrebno. Ja sam trener, neko ko donosi odluke i tako će biti. Ja ću uvijek donositi odluke. Ne igramo tenis već fudbal i poštovanja mora biti".

Danas je i Di Maria komentarisao ovaj potez Mbappea:

"Nitko nije htio izaći. Svi žele igrati, to je normalno", rekao je Di Maria pa zaključio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kylian želi zabiti gol, ali trener je odlučio da mora izaći. Na klupi su dečki koji žele ući i koji imaju kvalitetu, Kylian to mora shvatiti."

Inače, Mbappe je na tom meču postigao jedan pogodak, ali to muočito nije bilo dovoljno i želio je još. Narednu šansu za pogodat Mbappe će imati već sutra kada PSG bude u okviru Ligue 1 gostovao Nantesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije