Pakleno u svlačionici PSG-a: Tuchel pred svima održao predavanje Mbappeu

Nije mu se svidjelo ponašanje mladog napadača

Pakleno u svlačionici PSG-a: Tuchel pred svima održao predavanje Mbappeu

Endin Čaušević

Kylian Mbappe je u centru pažnje francuske javnosti nakon što je zamjerio treneru Thomasu Tuchelu jer ga je izveo iz igre na meču protiv Montepelliera.

Mbappe je iz igre izašao u 68. minuti i dosta burno je reagovao zbog toga. Mladi napadač je svašta dobacivao Tuchelu koji je pokušavao nekako da ga smiri, ali nije uspio.

Tuchel nije želio u javnosti da se svađa s Mbappeom, te je samo kratko objasnio mladom napadaču da ne želi nikakvu raspravu s njim dok utkamica traje.

No, nakon meča je bilo pakleno u svlačionici Parižana. Le Parisen piše da je Tuchel bio bijesan kada je došao u svlačionicu, te da je utišao sve igrače kako bi on rekao ono što želi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tuchel je održao predavanje Mbappeu i poručio mu da se ne može tako ponašati prema njemu, te da nema pravo biti nezadovoljan zbog izmjene. On je samo u čudu gledao Tuchela od kojeg očito nije navikao da se tako obraća nekome.

Top Komentari

nijepoznat
SS.ba Live bio u svlacionici .......hahahahahahaha
10 0
beco
Eto vi znate sta se u svlacionici desava hahahaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti