Di Marzio: Conte prodaje Begovića i dovodi Lopeza
Foto: EPA

Chelsea se rjeašava bh. golmana?

Di Marzio: Conte prodaje Begovića i dovodi Lopeza

Edmir Škorić

Chelsea prodaje Asmira Begovića i dovodi golmana Milana, tvrdi ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Di Marzio obično ima dobro upućene izvore i rijetko se dešava da njegova informacija bude pogrešna, a on tvrdi da će Chelsea prodati Begovića.

Novi menadžer Chelseaja Antonio Conte želi da angažuje novog golmana i to iskusnog Diega Lopeza iz Milana, koji bi činio konkurenciju Thibautu Courtoisu.

Lopez ne bi vjerovatno imao ništa protiv, znajući da nema mjesta na golu Rossonera pored 16-godišnjeg Gianluigija Donarumme.

Lopez ne bi branio pored Courotisa, no dobio bi garanciju na određen broj utakmica u Kupu i u prvenstvu. Osim toga, Di Marzio ističe da i sam Begović želi mjesto gdje će braniti, pa se ne bi bh. golman ne bi previše protivio eventualnoj prodaji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conte najavljuje određene promjene u ekipi, očekuje se odlazak velikog broja igrača, dok je zasad, iako nije zvanično, stigao jedino Michy Batshuayi iz Marseillea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti