Di Marzio: Milanu propao posao s Ibrahimovićem

Zlatan želi više novca

Di Marzio: Milanu propao posao s Ibrahimovićem

E. Škorić

AC Milan je pokušao da dovede Zlatana Ibrahimovića, ali prema posljednjim informacijama, Rossoneri neće uspjeti u tome.

Nkaon što mu je istekao ugovor sa Los Angeles Galaxyjem, Ibra (38) je postao slobodan agent i nekoliko timova u Italiji se bori za njegov potpis, prije svih Milan i Bologna.

Rossoneri su navodno bili najbliže njegovom dovođenju, čak su isplanirali da ga predstave sredinom decembra kao poklon navijačima za 120. rođendan, ai Gianluca Di Marzio tvrdi da od toga nema ništa.

On je otkrio da je Milan previše vjerovao u tu emocionalnu vezu sa Ibrahimovićem, pa mu je ponuđeno manje novca nego što je Šveđanin očekivao, a ovaj je ipak smatra taj iznos nedovoljnim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I dalje su za Ibrahimovića zagrijani Bologna, Roma, Napoli, kao i bogati klubovi iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a bilo je govora da bi se mogao vratiti i u Manchester United za koji je igrao od 2016. do 2018. godine.

Unatoč činjenici da ima 38 godina, Ibrahimovića i dalje mnogi žele i svjesni su da još uvijek može doprinijeti svojim igrama i golovima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Postaješ pomalo naporan Zlatane.
4 0
Benjamingst
38 godina idi u Kinu I tamo njima pametuj.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi