Di Matteo: Hazard bi mogao postati instant zvijezda

Belgijanac impresivno debitovao

Di Matteo: Hazard bi mogao postati instant zvijezda

A. Haznadarević

Evropski prvak Chelsea je odigrao prvu pripremnu utakmicu pred početak nove sezone, a novajlije u redovima Plavaca su naprosto briljirale.

Chelesa je upisao pobjedu rezultatom 4:2 protiv Seattle Soundersa, a strijelci su bili novi igrači Eden Hazard, Marko Marin, te mladi Romelu Lukaku, koji je stari član ekipe, no do sada se nije uspio afrirmisati u dresu Chelseaja.

Čini se da je upravo Belgijanac Eden Hazard posebno impresionirao trenera Roberta Di Mattea, koji mu najavljuje sjajnu budućnost u Premierligi.

"Eden bi već ove sezone mogao postati instantna premierligaška zvijezda. Ima fantastične kvalitete koje svakodnevno demonstrira na treninzima. Drago mi je da je dobro odigrao i zabio u svom debiju, baš kao i Marin. Saigrači su obojicu dobro prihvatili, a oni su pokazali razumijevanje sistema naše igre", istakao je prezadovoljni Italijan.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.