Di Matteo razočaran spiskom kandidata za Zlatnu loptu

Trener Chelseaja o Zlatnoj lopti

Di Matteo razočaran spiskom kandidata za Zlatnu loptu

Trener Chelseaja, Roberto Di Matteo otkrio je kako je iznenađen i razočaran nedostatkom igrača Chelseaja na spisku kandidata za Zlatnu loptu.

Nekadašnji napadač Plavaca, Didier Drogba uvršten je na ovaj spisak, ali Di Matteo smatra kako su neki od njegovih trenutnih igrača mogli da se nađu na spisku.

 

"To je pomalo razočaravajuće budući da se očekivalo da će se poštovati taj naš uspjeh u Ligi prvaka. Teško je objasniti, nisam siguran da se gledaju dosta međunarodne utakmice", rekao je Di Matteo za zvaničnu klupsku stranicu dodavši:

 

Privilegija je biti trener Chelseaja i raditi sa igračima svjetske klase, te pokušavati postići usjeh. To je sjajan posao, pun izazova".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Igrač Barcelone, Lionel Messi je favorit za osvajanje ove prestižne nagrade.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.