Di Natale: Želim postići 200 golova u Seriji A

Još ne ide u mirovinu

Di Natale: Želim postići 200 golova u Seriji A

Edmir Škorić

Iskusni napadač i kapiten Udinesea Antonio Di Natale nema namjeru da se povuče iz nogometa. Barem ne dok ne dođe do cifre od 200 postignutih golova u Seriji A.

Di Natale, koji ima 35 godina, vodio je Udinese s 23 pgootka ove sezone u Evorpsku ligu. Pričalo se o njegovom odlasku u mirovinu krajem ove sezone.

"Osjećam se kao najstariji napadač Serije A", uz smijeh je rekao Di Natale, dodavši:

"Sada želim uživati u odmoru sa svojom obitelji, a onda ću razgovarati s predsjednikom. Želim postići 200 golova u Seriji A".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Natale trenutno ima 176 golova u Seriji A, a 158 postigao ih je u dresu Udinesea.

"Deset godina sam u Udinama i osjećam se kao dio obitelji, tako da se nadam da ćemo imati još jednu veliku sezonu. Ako smo završili među pet ekipa u vrhu i izborili Evropu, onda je to zato što smo zaslužili", rekao je Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.