"Navijač sam PSG-a, ali kada je trebalo da igram, pustili su me da idem"
FOTO: EPA

Reprezentativac Francuske govorio o eventualnom povratku među Prinčeve

"Navijač sam PSG-a, ali kada je trebalo da igram, pustili su me da idem"

H. Zilić

Francuski reprezentativac, 22-godišnji Moussa Diaby pruža sjajne partije u Bayer Leverkusenu.

Odlične igre su mu donijele i status reprezentativca Francuske, a posljednjih dana spominje se njegov povratak u Paris SG.

Diaby je dijete PSG-a, prošao je sve kategorije, ali o povratku još ne razmišlja dok ne bude imao status u PSG-u kakvog zaslužuje kao dijete kluba.

"Veliki sam navijač PSG-a. Kada je trebalo da igram i kao mlad da skupljam iskustvo odlučili su da me puste", rekao je Diaby zatim dodao:

"Nije isključeno da se jednog dana vratim u PSG, ali sa drugačijim statusom igrača. Moj cilj je da u PSG dođem kao provjeren igrač koji će biti od koristi ekipi."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Diaby je za Trikolore odigrao dvije utakmice, a za mlađe selekcije Francuske skupio je čak 49 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi