Gazda ušao svlačionicu: Razlika između Messija, Neymara i Mbappea "bode u oči"

Susret Al-Khelafija s najvećim zvijezdama

Gazda ušao svlačionicu: Razlika između Messija, Neymara i Mbappea "bode u oči"

Admin Čaušević

PSG je u drugom kolu Lige prvaka srušio Manchester City sa 2:0. Svoj prvijenac u dresu pariških Svetaca postigao je i Lionel Messi. 

Messi je u 74. minuti utakmice postigao zaista prelijep gol sa ivice kaznenog prostora nakon što mu je povratnu loptu odigrao Kylian Mbappe.

Uslijedila je erupcija oduševljenja, a sjajni Argentinac je u tom trenutku vjerovatno bio najsretniji na Parku prinčeva jer mu je konačno pao kamen sa srca.

"Želio sam postići gol, već sam odigrao nekoliko utakmica, to je bila moja druga utakmica na Parku prinčeva, navikavam se na ekipu, na prijatelje, znao sam da je danas važan dan", rekao je Argentinac poslije meča.

Oduševljen zbog velike pobjede bio je i klupski gazda Nasser Al-Khelaifi koji je poslije utakmice ušao u svlačionicu kako bi čestitao igračima.

Oglasi

Kamere su zabilježile taj trenutak, a navijačima nije promaklo način na koji su reagovale tri najveće zvijezde Messi, Mbappe i Neymar.

Naime, Al-Khelafi se prvo pozdravio sa Neymarom i Mbappeom koji su prilikom pozdrava ostali da sjede na klupi, dok je Messi ustao i zagrlio katarskog šeika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Al-Khelafi je tom prilikom Messiju rekao: "Jedan gol sada i završeno je", te ostaje nejasno šta je pod tim mislio predsjednik PSG-a.

Prema analizi francuskih medija prvijenac za Messija bi mogao značiti da se treba stati u kraj svim pričama koje su kružile proteklih dana pogotovo nakon izmjene protiv Lyona.

Top Komentari

hake
Čauševiću, jesi bacio drkicu na Argentinskog midžeta jutros?
6 7
Jasminn
Stani svi smo takvi!!! Evo ja sam prvi takav. Kad nekog prvi put ili drugi vidim u zivotu jos ako je to neko bitan, stariji kazem mu Vi, ustajem kad dodje da se pozdravim, ponudim mu moju stolicu da sjedne....a kad se s tom istom osobom druzim 4-5 godina opustim se. Prvo sta mi covjek kaze hej nemoj me persirati osjecam se starim. Dajem glavu da se svi ovako ponasamo i da se je ovako ponasao i Neymar prve sezone
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi