)
Diaz: Vječno ću biti zahvalan Lopeteguiju

Nova Realova 'sedmica' se oprostila od trenera

Diaz: Vječno ću biti zahvalan Lopeteguiju

Fudbaler Real Madrida Mariano Diaz oprostio se od Julena Lopeteguija, koji je preksinoć dobio otkaz u kraljevskom klubu.

Prema riječima napadača iz Dominikanske Republike, Lopetegui je bio najzaslužniji čovjek što je dobio drugu šansu u Real Madridu i to mu nikada neće zaboraviti.

"Vječno ću biti zahvalan Julenu Lopeteguiju, jer je on jedan od onih koji su mi omogućili da se vratim u Real Madrid. On je zaslužan što sam sada ovdje", rekao je Diaz, te dodao:

"Želim mu sve najbolje u budućnosti. Na nama je sada da se borimo više nego ikada da se izvučemo iz ove neprijatne situacije".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mariano Diaz je prošlu sezonu proveo u Lyonu, ali je Real i dalje polagao 35% prava na njega. Ljetos su na Bernabeu odlučili da vrate 25-godišnjeg Diaza u klub i to za 23 miliona eura, a čak su mu odlučili dati i 'sedmicu' koju je nosio Cristiano Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti