Potpaljuje se vatra pred meč na Grbavici

"Mi ćemo igrati, a Bosna će nas gledati na televiziji"

13

Komentari (13)

Probisvjet
Jbg kada nisi spremio igrace ko nas Ivajlo da mogu trcati do Sofije bez odmora. Zato si gotov.
King1975
Covjek je u pravu Bosna moze na televiziji gledati Francusku i Kazahstan ali 80% ljudi u Bosni ne moze gledati vlastitu reprezentaciju. Tako da ako reprezentacija ne zeli da je ja gledam ne zelim ni ja njih pa se nadam da ce svaku izgubiti
Pajver
Jedino je sigurno da će muralem kolac i ekipa gledati svjetsko prvenstvo preko tv
BlueBoys
Ukrajina ce biti prva u grupi.
Uranija
Hoće ako će i željo biti prvi u ligi
BlueBoys
Uranija zoru prevarija? :) Pa Zeljo nece biti prvi GARANT phahaha ha...ali Ukrajina nije taraba. Sad su bili prvi ispred Portugala.
Tas14
****ji ga, treba sutra ići na sve ili ništa ipak su od krvi imesa i dokazali su to protiv Ukrajne. Ako otkinemo bod francuzima ili pobjedu aBd to je muštuluk. Samo hrabro!
Barca.forever
Hej moj Deschamps, imaš ekipu sve zvijezda do zvijezde i opet ne pobijedite Ukrajinu a vjerujem da i mi možemo otkinut bod Francuskoj..
kolateroid
Osvojio je svjetsko jbg
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.