Još nije došlo vrijeme za kraj karijere: Poznato lice sa Bayernom održava formu
Foto - EPA

Contento još uvijek slobodan

Još nije došlo vrijeme za kraj karijere: Poznato lice sa Bayernom održava formu

M. Šljivak

Dobro poznato lice viđeno je prethodnih dana na treninzima drugog tima minhenskog Bayerna.

Nekadašnji fudbaler bavarskog velikana Diego Contento (31) obavlja treninge sa svojim nekadašnjim timom kako bi ostao u formi.

Ovaj 31-godišnji lijevi bek trenutno je bez kluba. Nema namjeru da završi karijeru i u potrazi je za novom sredinom nakon što je završio saradnju sa Sandhausenom.

Formu održava trenirajući sa drugim timom bavarskog velikana, gdje je godinama i igrao.

Contento je prošao sve omladinske selekcije Bayerna. Član prvog tima bio je od 2010. do 2014. godine i odigrao je ukupno 69 utakmica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Potom je igrao za francuski Bordeaux, Fortunu iz Dusseldorfa, te za Sandhausen u protekloj sezoni.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi