6

Komentari (6)

Savage
Koja igracina i snaga u covjeku ali veoma loseg karaktera, kojem utakmica ne prodje a da ne pljune nekog ili u rukavicu i obrise je protivnickom igracu u lice. A sad se ne moze prikljucit ni jednom timu koji ce sledece sezone igrati u CL ili EL. moze ali kazna od 25miliona eurica.
Krosteutegurovic
Ne bojim se za njega, on se namlatio love u karijeri tako da za takve nema krize.
Zoilomas
Malo je poglup ovaj Costa da zatrazi raskid ugovora ali mora da se zakacio sa Simeonom
celikze
.edercina sto je uvijek i bio....nista bolje nije nzasluzio....da sam bio fudbaler davno bi on karijeru zavrsio...nisam mogao sudije da svatim kako ih je levatio...uvijek na pocetku utakmice zakuha sa odbrandbenim igracem i oba dobiju zute...tako da do kraja utakmice on je u prednosti...najodvratniji igrac ikada....
MethodMan
Vala jest odvratan al od Ramosa nema odvratnijeg
celikze
ma isto hovno samo drugo pakovanje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.