Diego Costa ima mnogo ponuda, ali je jednu odmah odbio

Ne želi da ide u Kinu

Diego Costa ima mnogo ponuda, ali je jednu odmah odbio

Endin Čaušević

Španski napadač Diego Costa mogao bi ovog ljeta napustiti Chelsea jer se sve više špekuliše da će promijeniti sredinu.

Već mjesecima u engleskim medijima špekuliše se o sudbini španskog napadača koji ne krije da ima želju da karijeru nastavi u nekom drugom klubu. Nekoliko kineskih klubova poslalo je bogate ponude za Costu, no on je u januaru odlučio da ostane na Stamford Bridgeu.

Međutim, ne bi bilo iznenađenje ukoliko Costa ovog ljeta promijeni klub. Interesa za Španca ima na pretek, no napadač Cheseaja još uvijek ne želi otvoreno govoriti o tome. Ipak, njegov brat Jair Costa je izjavio da napadač Plavaca na stolu ima nekoliko dobrih ponuda, a da je jednu ekspresno odlučio odbiti.

"Diego ima zaista mnogo ponuda, ali vam ne mogu reći da li će napustiti Chelsea. Njegova želja je da se vrati u Atletico, no to nije moguće jer oni ne mogu dovoditi nova pojačanja ovog ljeta. Opcija za Kinu je ekspresno odbijena jer narednog ljeta se igra Svjetsko prvenstvo i Diego želi igrati u Evropi kako bi se nametnuo selektoru Španije", rekao je Jair.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi