Otkriven sadržaj poruke kojom se Conte riješio Coste

Poručio mu da ne računa na njega

Otkriven sadržaj poruke kojom se Conte riješio Coste

Italijanski stručnjak Antonio Conte zahvalio se putem SMS poruke napadaču Chelseaja Diegu Costi na saradnji.

Brazilski napadač sa španskim pasošem Diego Costa rekao je poslije prijateljske utakmice protiv Kolumbije da mu se Costa zahvalio SMS porukom i da ga Chelesea više ne želi u svojim redovima.

Engleski mediji danas su otkrili i sadržaj te poruke.

"Zdravo Diego, nadam se da si dobro. Hvala na sezoni koju smo zajedno proveli. Sretno sljedeće sezone, ali nisi u mojim planovima", napisao je Conte, a Costa mu je navodno kratko odgovorio sa 'Ok'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadržaj poruke je otkrio sam Costa koji je navodno ostao iznenađen naokon iste. Trenutno se čini kako je najrealnija opcija da će ovaj napadač otići nazad u Atletico Madrid iako ne bi mogao igrati do početka 2018. godine zbog zabrane koju Madriđani imaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti