Costa: Ne znam u čemu je problem?

Napadač želi jasniju situaciju

Costa: Ne znam u čemu je problem?

Edmir Škorić

Diego Costa ne želi da se bori za mjesto u Chelseaju i spreman je da napusti Stamford Bridge.

Costu se već mjesecima seli iz Chelseaja, ali unatoč svemu, on je i dalje član aktuelnog prvaka Engleske. No, prema njegovim riječima se da zaključiti da je rastanak vrlo blizu.

"Stvari se ne rade tako. Nije fer borba za mjesto Kada je fer borba, ostajete i borite se, ali ako nije, onda morate otići. Morate pitati Contea šta se dogodilo, on je trener i ako želi da potpiše nekog drugog i ne želi da ima više problema s drugim igračem, onda je to normalno", rekao je Costa, pa je dodao:

"Postoje načini da se kažu neke stvari. Hvala Bogu mi ne nedostaje ponuda drugih klubova. Ako Chelsea ne želi da ostanem, ja ću izabrati najbolju opciju za sebe".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Costa je postigao 58 pogodaka u 119 nastupa za Chelsea, a došao je prethodno iz Atletico Madrida 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi