Diego Costa je još jednom pokazao da je najluđi nogometaš!

Igrač Atletico Madrida ne može bez adrenalina

Diego Costa je još jednom pokazao da je najluđi nogometaš!

S. Pašalić

Diego Costa se nalazi u Brazilu gdje trenutno uživa u odmoru.

Igrač Atletico Madrida je propustio posljednjih sedam utakmica u LaLigi nakon što je u utakmici protiv Barcelone dobio direktan crveni karton zbog nesportskog ponašanja.

On je prije nekoliko sedmica ipak odigrao prijateljsku utakmicu protiv Beitar Jerusalema, ali je u 27. minuti zbog povrede morao napustiti igru.

Iako neki izvještaji govore da bi Costa mogao ovog ljeta napustiti Atletico, čini se da on uopšte ne razmišlja o tome i trenutno uživa u slobodnom vremenu.

Video koji je stigao iz Brazila pokazuje kako Costa vozi reli automobil i pri velikoj brzini prolazi kroz zabačene blatnjave puteve u Brazilu.

Nedavno je Brazilac skakao sa 10 metara u rijeku, ali na njegovu sreću - skok je prošao bez nekih tragičlnih posljedica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Balans
Dašta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti