"Nemoguće je da odem u Real ili Atletico Madrid, ali jedna liga je moj san od početka"

Messi za La Sextu

"Nemoguće je da odem u Real ili Atletico Madrid, ali jedna liga je moj san od početka"

E. Čaušević

Španska televizija La Sexta večeras je objavila intervju s Lionelom Messijem kojeg su navijači Barcelone dugo očekivali.

Messi je u ovom intervjuu govorio o mnogim stvarima koji se dešavaju u klubu, te je objasnio zašto je ljetos htio da napusti Barcelonu.

Njegov ugovor s katalonskim klubom ističe na kraju sezone, ali je priznao da još uvijek nije donio odluku da li će ostati ili otići, te da će se to znati tek kada sezona završi.

Također, priznao je da mu je želja da jednog dana zaigra u američkom MLS-u, ali nije siguran da će se to desiti. Jedno od pitanja bilo je postoji li mogućnost da ode u Real ili Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću otići u Real Madrid ili Atletico Madrid. To je jednostavno nemoguće. Ne znam ni da li ću napustiti Barcelonu i o tome ćemo pričati na kraju sezone. Nadam se da ću biti dio kluba i kada odem u penziju", rekao je Messi i dodao.

"Volio bih jednog dana igrati u Americi i to je uvijek bio jedan od mojih snva. Ipak, nisam siguran da li će se to desiti".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
MLS (money less stress)
12 0
313
San mu bio da igra fudbal u AMERICI
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti