Diego Costa Realu: Ma odjeb*** više

Jasna poruka napadača Chelseaja

Diego Costa Realu: Ma odjeb*** više

Edmir Škorić

Diego Costa ljut je na Real Madrid iz razloga što ovi žele nekolicinu njegovih kolega iz Chelseaja.

Real Madrid navodno pokušava da na ljeto dovede golmana Thibauta Courtoisa i krilnog igrača Edena Hazarda, a Costa je ljut što Madriđani "napadaju" njegov tim.

Upitan da komentariše Realov interes za igrače Chelseaja, Costa je odbrusio: "J**i se Real Madrid. Žele Courtoisa, Hazarda... Oni su igrači svjetske klase, ne želimo ih izgubiti", rekao je Costa.

Zatim ga je novinar upitao o odnosu Antonija Contea i Josea Mourinha, odnosno njihovom verbalnom obračunu za vrijeme sinoćnje utakmice četvrtfinala FA Kupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ma znaš njih dvojicu.. Da sam bio bliže, siguran sam da bih stao u sredinu i razdvojio ih", istakao je Costa, čiji Chelsea je pred novom titulom, a u polufinalu FA Kupa igra će protiv Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi