Diego Costa večeras potpisuje za Atletico Madrid?
Foto: EPA

Tvrde španski mediji

Diego Costa večeras potpisuje za Atletico Madrid?

Sudeći prema informacijama koje dolaze iz Španije, napadač Chelseaja Diego Costa bi već večeras mogao postati igrač Atletico Madrida.

Naime, novinar uglednom španskog AS-a, Manu Sainz, ističe da bi, uprkos Atleticovoj zabrani transfera koja traje do prvog januara 2018. godine, Diego Costa u narednih nekoliko sati mogao postići dogovor sa svojim bivšim klubom i ponovo postati "udarna igla" Jorgandžija.

Ukoliko dođe do dogovora između Coste i Atletica, to bi značilo da će korpulentni napadač po treći put obući dres Atletico Madrida s obzirom da je on za ovu ekipu nastupao od 2007. do 2009. godine, te od 2010. do 2014. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, zabrana koju koja je izrečena Atletico Madridu ne spriječava ovaj klub da dovodi igrače, već se samo odnosi na njihovu registraciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi