Naslovnica L'Equipea je izazvala veliku pažnju

Ugledni list se na svoj način oprostio od Maradone: Bog je mrtav!

6

Komentari (6)

dzamm
Da Bog sacuva, jednog narkomana upoređivati sa Uzvišenim Stvoriteljem je van svake pameti i onda se cudimo sto nam se ovo sve desava.
Sloboda
Kakav je to narod koji naziva Bogom jednog alkoholičara i narkomana, koji je posle fudbala bio sve samo ne neko ko bi trebao biti uzor i koga bi svijet trebao žaliti.
BiHScout
Hakkinen
E čuj Bog je mrtav? Kako se ljudi igraju sa riječi "Bog". Ovo nema smisla nikakvog ali eto to je samo moje mišljenje. Porediti bilo koga sa Bogom..... nema smisla nikakvog
Maestro
Igraju se sa nečim svetim uspoređivati bilo kojeg smrtnika sa Bogom je van svake pameti pitat se treba gdje ovaj svijet ide
Hakkinen
@Maestro ovaj svijet je dođavola otišao davno drug moj. Hajde da se bar neko slaže sa mnom jer što ti pišeš.... Ovo je van svake pameti šta se radi ali eto svak ima pravo na svoje mišljenje a sa ovim se ne slažem kao što vidim ni ti.
p.s. dokle ovi ( a znam koji su) misle pucati dislajkove? Žohari jedni ja ne živim za njih niti ovdje komentarišem zbog istih.
pc se upalio-:))))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.