Diego Simeone plaća visoku cijenu zbog svojih izjava i ponašanja
Trener Atletica je izjavio da će prodavati lubenice na ulicama Madrida ukoliko Juventus prođe dalje

Navijači na društvenim mrežama ismijavaju trenera Atletica

Diego Simeone plaća visoku cijenu zbog svojih izjava i ponašanja

S. Pašalić

Juventus je sinoć odigrao sjajnu utakmicu u revanšu osmine finala Lige prvaka i stigao do pobjede protiv Atletico Madrida od 3:0.

Iako su mnogi sumnjali da Juventus može stići prednost Atletica iz prve utakmice od 2:0, tim Massimiliana Allegrija je na krilima čudesnog Cristiana Ronalda koji je postigao hat-trick stigao do pobjede i prolaska u četvrtfinala ovog takmičenja.

Ronaldo je u jednom trenutku imitirao trenera Atletica Diega Simeonea, koji se u prvoj utakmici uhvatio za međunožje te se okrenuo prema navijačima Juventusa, mada se kasnije pravdao da mu to nije bila namjera.

Novinari su nakon utakmice pitali Simeonea da prokomentariše potez Portugalca na šta je on odgovorio:

"Sigurno je učinio isto što i ja na Wandi, razmišljajući o navijačima i pokazujući osobnost velikog kluba poput Juventusa".

Ipak mnogi navijači nisu zaboravili ono što je Simeone uradio u prvoj utakmici, kao ni izjavu da će ukoliko Juventus napravi ono što je napravio Ajax protiv Real Madrida on prodavati lubenice na ulicama Madrida.

View this post on Instagram

#sucaforte#elcholo#finoallafineforzajuventus⚪️⚫️#dovetemorireconilfegatospappolato#gufi#godocomeunriccio

A post shared by fabio russomanno (@fabio2884) on

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi