Diego Simeone postaje slobodan, ali ne treba brinuti

Imat će veliki broj ponuda

Diego Simeone postaje slobodan, ali ne treba brinuti

E. Škorić

I Diego Simeone bi uskoro mogao da postane slobodan trener.

Svjedočili smo brojnim razlazima uspješnih trenera s klubovima širom Evrope, a sada nije isključeno da i Diego Simeone bude lišen posla i da mora da pronađe novi izazov.

Dugo godina je argentinski stručnjak na klupi Atletica i malo će biti i neobično ako ga tamo više ne budemo gledali, ali Marca tvrdi da on odavno nije u dobrim odnosima s čelnicima kluba zbog nekih odluka.

Atletico je tek šesti na tabeli u La Ligi, izgubio je nedavno od Barcelone, a eventualni kiks protiv Villarreala bi Simeonea primakao izlaznim vratima Wanda Metropolitano stadiona.

No, olakšavajuća okolnost za Simeonea svakako može da bude činjenica da ne bi imao problema u pronalaženju novog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bit će sigurno ponuda, vjeruje se da su Manchester United i PSG u prvom redu, ali i Arsenal i Milan će tragati za novim trenerom, pa možda čak i Barcelona.

Sve u svemu, Simeoneov kraj s Atleticom bliži se kraju, bez obzira što je donio toiko radosti klubu proteklih godina.

Top Komentari

Adnanos
Hahaha budala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti