Dier: Na svijetu je malo igrača koji mogu zamijeniti Kanea

Fudbaler Tottenhama

Dier: Na svijetu je malo igrača koji mogu zamijeniti Kanea

Fudbaler Tottenhama Eric Dier je za britanske medije govorio o povredi saigrača Harryja Kanea, koji bi mogao propustiti ostatak sezone.

Na jučerašnjoj utakmici Spursa i Millwalla (6:0), Kane je morao izaći iz igre već nakon deset minuta zbog toga što je obnovio povredu članka, zbog koje je ranije već odsustvovao dva mjeseca ove sezone.

"Iskreno, Kane je izuzetno važan igrač za nas i ključni igrač ekipe. Ne znam koliko je teška njegova povreda, ali nadam se da će se vratiti što je prije moguće", rekao je Dier, te dodao:

"Kanea je teško zamijeniti, jer na svijetu je malo boljih napadača od njega. Razočarani smo i tužni zbog toga što mu se desilo. Znamo da će nam biti jako teško bez njega i svi mu želimo brz oporavak".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je ove sezone prvi strijelac Tottenhama i Premier lige sa 19 postignutih golova i njegov izostanak će biti ogroman hendikep za ekipu koju sa klupe vodi Mauricio Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi