Dilaver je sjajno krenuo u nastavak Premijer lige s tri gola u dvije utakmice, a sutra vjeruje da može nastaviti svoju seriju

Prvi strijelac NK Čelik pred sutrašnji duel

Dilaver: Čast mi je što imamo Arslana za trenera

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra protiv GOŠK-a žele potvrditi dobro otvaranje nastavka Premijer lige.

Pobjeda nad Slobodom i remi protiv Tuzla Citiya u Tuzli podigli su atmosferu na još veću razinu.

Sigurno da će sutra najveća opasnost za gol gostiju iz Gabele prijetiti od Harisa Dilavera. Ovaj napadač obilježio je prva dva kola nastavka Premijer lige s tri gola u dvije utakmice. Ovaj 29-godišnji napadač vjeruje da će sutra njegova ekipa slaviti pobjedu, a nije mu bitno hoće li on postići gol ili neko drugi, uspjeh tima je na prvom mjestu.

"I ja bih izrazio porodici Krešimira Bandića saučešće, potresena je cijela javnost i nadam se da će takvih slučajeva biti što manje. Kada je u pitanju sutrašnja utakmica, igramo protiv čvrste ekipe, koja se zna dobro braniti. Oni sigurno sutra dolaze da naprave dobar rezultat, ali mi smo ovu sedmicu radili jako dobro, ispunjavali smo sve obaveze koje je trener stavio pred nas. Moram ga ovom prilikom pohvaliti, čast nam je što nas trenira ovakav jedan stručnjak. Uz podršku s tribina i naš maksimalan angažman, nadam se da ćemo doći do pobjede, kako bi ovjerili dobre rezultate u ova dva kola" ističe Dilaver.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tri gola u dvije utakmice, svi očekuju nastavak golgeterske serije i protiv GOŠK-a.

"Drago mi je zbog golova, ali to ništa nije moguće bez mojih saigraća, uspjeh tima je svakako uvijek na prvom mjestu. Mi svi igramo ekipno, dajemo maksimum, stvaraju se šanse, eto ja sam taj koji je postizao golove, nadam se da će tako biti i ubuduće. Podigao sam sebi i samopouzdanje i vjerujem da ću nastaviti u ovom ritmu i u narednim utakmicama", završio je Dilaver.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi