Dilaver: Na prepunom Bilinom polju protiv Želje ćemo dati maksimum

Najavio sutrašnji derbi

Dilaver: Na prepunom Bilinom polju protiv Želje ćemo dati maksimum

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Čelik će u velikom derbiju 4. kola PL u Zenicu ugostiti Željezničar. Zeničani su sjajno otvorili sezonu i sada se nadaju nastavku dobrih igara.

Optimista pred ovaj meč je sjajni napadač Haris Dilaver.

"Čeka nas važna i teška utakmica. Znamo svi o kakvoj se ekipi radi, ima tu sjajnih pojedinaca, no i mi imamo dobru ekipu. Cijelu sedmicu smo radili jako dobro, iza nas su tri zahtjevne utakmice... Sutra ćemo dati maksimum na prepunom Bilinom polju", kazao je Dilaver.

Nada se i prvom pogotku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iza nas su teške utakmice. Nismo stvarali previše šansi. U Mostaru smo pred kraj mogli postići još dva pogotka. To je nebitno, bitno je da ekipa pobjeđuje. Nadam se da ćemo sutra odigrati dobro i da ću možda postići pogodak", dodao je Dilaver.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Icardi
LIMVO LIKCE DO BAGRO
0 8
nickizedostizeko
Srce na teren, zenički do kosti! 1988!
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi