Zeničani trenirali na Bilinom polju: Upitan nastup Ljubiše Pecelja protiv Željezničara
Zeničani su danas trenirali na Bilinom polju, a naredna dva dana će trenirati na Kamberovića polju

Sjajna atmosfera u taboru crno-crveni

Zeničani trenirali na Bilinom polju: Upitan nastup Ljubiše Pecelja protiv Željezničara

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika večeras su odradili još jedan trening u sklopu priprema za naredno kolo Premijer lige, odnosno derbi na Bilinom polju protiv ekipe Željezničara.

Zeničani će naredna dva dana trenirati na Kamberovića polju, jer će stadion Bilino polje biti predati dva dana na korištene FK Sarajevu, koji u četvrtak u Zenici igra meč pretkola Evropske lige protiv Bate Borisova.

Izabranici Hasana Ozera svjesni su da ih u subotu očekuje još jedan težak meč i derbi protiv starog rivala. Utakmice Čelika i Željezničara uvijek su privlačile pažnju velikog broja gledatelja, tako da se u subotu očekuje da stadion Bilino polje bude ispunjen do posljednjeg mjesta.

Stručni štab Zeničana ima određenih problema s povredama pojedinih igrača. Danas su s ekipom trenirali Huseinbašić, Dedić i Jamak, koji su se žalili na povrede, ali su danas odradili puni trening. S druge strane posebno je trenirao lijevi bek Ljubiša Pecelj, koji po riječima fizioterapeuta kluba Malika Smrike ima istegnuće lože i njegov nastup protiv Željezničara je pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da se u subotu u Zenici očekuje pravi nogometni spektakl, a u gradu već vlada velika euforija, te su svi u iščekivanju kada će krenuti prodaja ulaznica. Nakon dugo godina Čelik je otvorio dobro prvenstvo, te je protiv Željezničara veliki ispit, odnosno prilika da se potvrde dosadašnji rezultati, te da se eventualnom pobjedom ostane u samom vrhu tabele, pred naredne utakmice, kada slijede na papiru nešto "lakši" protivnici.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muratbey
Čelik postaje ozbiljan klub i vraća se na staze stare slave! Dočekajmo Bajram prvi na tabeli
3 9
Zenicanin
izgleda fina atmosfera
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi