Elvis Mujić na centru u Zenici?

Veliki derbi Čelika i Željezničara

Elvis Mujić na centru u Zenici?

E. Čaušević, foto: T. Hebib

U četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ćemo gledati veliki derbi izmeču Čelika i Željezničara.

Čelik i Željo su veoma dobro ušli u novu sezonu i nakon tri kola imaju po sedam bodova, a stari rivali u subotu će snage odmjeriti na Bilinom polju sa početkom u 19 sati.

Jasno je da je okršaj Čelika i Željezničara veliki derbi i očekuje se da stadion u Zenici bude ispunjen skoro do posljednjeg mjesta.

Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba glavni sudija na ovoj utakmci trebao bi biti Elvis Mujić iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice za ovu utakmicu će biti sutra u prodaji. Ukupno ih je u prodaji 12.000, a hiljadu ulaznica izdvojeno je za navijače Željezničara koji će biti smješteni na sjevernoj tribini.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Majstor_ZE
Elvis Mujic je veliki navijac Zeljeznicara, mozete provjeriti na fb, on to i ne krije. E moj Zeljo jesi pao kurcu za usi, pa se koristis takvim metodama
5 0
Aldino
hahahaha cuj osigurali se svasta ces ovdje procitati i vidjeti sve neki intelektualci i pametnjakovici.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi