Dilaver napušta Dinamo?

Bit će promjena na Maksimiru

Dilaver napušta Dinamo?

S. Mlaćo

Potencijalni bh. reprezentativac Emir Dilaver mogao bi uskoro napustiti Dinamo.

Dilaver je sa Izetom Hajrovićem ranije dobio slobodno, no sada se postavlja da li će ga Zoran Mamić htjeti da zadržati na Maksimiru.

Tako bar prenose hrvatski mediji.

"Međutim, je li to zapravo bio prvi korak prema odlasku Emira Dilavera iz Dinama? U trenucima kad su zadržali Theophilea, vabe Sigalija, uz Šutala, Gvardiola te Perića, koji će najesen opet biti u momčadi, Franjića koji također može igrati tu poziciju, je li Dilaver taj koji će biti višak?", pišu Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dilaver je u Dinamo stigao iz poljskog Lech Poznana.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi