Dinamo predstavio nove dresove i ništa ne bi bilo čudno da iste nije predstavio i engleski klub

Kako, zašto?

Dinamo predstavio nove dresove i ništa ne bi bilo čudno da iste nije predstavio i engleski klub

Edmir Škorić

Na Redditu je jedan od korisnika upozorio na to da će dva kluba igrati u potpuno istoj opremi naredne sezone.

Doduše, riječ je o gostujućoj garnituri dresova i (očiglednom) propustu Adidasa, pa će engleski niželigaš Ipswich Town i zagrebački Dinamo nositi iste dresove.

Iz Dinama su poručili da će nove dresove nositi po prvi put večeras protiv Varaždina i ponosno su predstavili novi domaći i gostujući dres. I dok prva garnitura nije sporna, o drugoj će ipak biti govora zbog gore navedenog razloga.

Ruku na srce, novi dresovi Dinama, kako domaći tako i gostujući, izgledaju impresivno, ali čudno je da će iste (gostujuće) dresove na sebi nositi nogometaši dva različita tima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Farense
Kakve veze ima što su isti dresovi? Radi se o kataloškim primjerima Condivo modela i pored ova dva kluba u njemu ce igrat vjerojatno još ko zna koliko klubova. Isto kao što igraju i ostali tipa Sarajevo u Nike gdje isti dres ima masu drugih klubova
5 0
GigantMostarski
Brutalno su dobri dresovi i od jedne i od druge ekipe pogotovo ovi mocni zeleni od Ispwicha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti