Dilaver nije u planovima Dinama?

Burno je na Maksimiru

Dilaver nije u planovima Dinama?

S. Mlaćo

Bh. fudbaler Emir Dilaver mogao bi uskoro napustiti Dinamo.

Burno je proteklih dana na Maksimiru, nogometaši nisu prihvatili smanjenje plata, a ceh su za sada platili pomoćnici Nenada Bjelice.

Nije poznato šta će biti sa Bjelicom, no Dinamo sigurno čeka remont igračkog kadra.

Hrvatski mediji navode da u Dinamu već planiraju štoperski par Gvardiola - Šutalo. Dilavera ne vide u opcijama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dilaver, pak, slovi kao najbliskiji igrač Nenadu Bjelici, jedan je od onih koji su bili najglasniji da klupsku ponudu smanjenja ugovora treba odbiti. Te dvije stvari očito naginju prema njegovom skorom odlasku iz Maksimira. Ako znamo i da mu aktualni ugovor istječe u junu 2021., a novi dosad nije potpisao, premda se o tome pričalo, onda je sve izvjesnije da ni Dilaver neće biti dio buduće Dinamove momčadi", pišu Sportske novosti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi