Dilaver: Obavezno tako napišite!

Defanzivac nakon pobjede Dinama

Dilaver: Obavezno tako napišite!

A. Čaušević

Potencijalni reprezentativac BiH, Emir Dilaver, odigrao je još jedan veoma dobar meč u dresu Dinama. 

Dinamo je na Maksimiru dočekao Slaven Belupo i pobijedio s minimalnih 1:0, a 28-godišnji defanzivac je na terenu proveo svih 90 minuta.

Dilaver se u izjavi poslije utakmice požalio na atmosferu na zagrebačkom stadionu. Nakon što su Modri prije nekoliko dana protiv Manchester Cityja igrali pred 49.000 ljudi večeras su ih posmatrala svega 2.102 gledaoca.

"Teško je igrati u ovakvom ambijentu nakon onoga u Manchesteru, ali mi smo profesionalci i nemamo izbora. Nama je HNL najvažnije takmičenje jer kroz njega ulazimo u Ligu prvaka i igramo te velike utakmice. Ovakve utakmice su najteže, nije se lako prebaciti u ovakvu atmosferu", rekao je Dilaver.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zatim je pohvalio navijače koji subili na večerašnjem susretu uz nagalasak da novinari to obavezno spomenu.

"Pa to vidite i vi novinari, ništa vas na ovakvoj utakmici ne ponese. Meni je drago zbog svakog navijača koji dolazi na ovakve utakmice. Volim takve navijače koji dolaze na sve, bez obzira na to je li riječ o Slavenu ili nekom velikom klubu. Svaka im čast. To obavezno napišite, od mene - svaka čast", kazao je Dilaver.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Ovo se posrao i po prisonbreaku i ostalim stream navijačima Čelika, identično..
1 6
BojanN
samoiskreno, iskreno ti si jedan debil, majmun i psihopata kome je mjesto na Sokocu :) puno pozdrava kretenu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi