Dilaver: Ovo je najljepši uspjeh moje karijere
Proglašen igračem utakmice na gostovanju Dinama kod Fenerbahcea (0:0)

Sjajne partije pruža u Dinamu

Dilaver: Ovo je najljepši uspjeh moje karijere

S. Mlaćo

Emir Dilaver pruža sjajne partije u redovima Dinama. Dinamo igra sjajno u 1.HNL, te Evropa ligi, a Dilaver je svakako jedan od najzaslužnijih za to.

U duelu protiv Fenerbahcea (0:0), proglašen je igračem utakmice, a za Jutarnji.hr govorio je o atmosferi o Dinamu, te uspješnim rezultatima.

"Kad sam dolazio u Dinamo, nadao sam se da bih mogao doživjeti ovakav uspjeh. Znao sam da imamo vrlo kvalitetnu ekipu, dosta dobrih igrača. Naravno, trebalo je malo i sreće, ona je sastavni dio svakog uspjeha. Super je na kraju ispalo, ali sve smo zaslužili svojim radom. Ma, ovo je nešto fenomenalno. Definitivno, najljepši uspjeh moje karijere. Igram s najboljom ekipom, ne samo kad se radi o nogometnoj kvaliteti. Jer mi smo jedna porodica, mi smo sinonim za zajedništvo. Jednostavno je pravo uživanje ne samo igrati, već i biti u ovoj ekipi", kazao je Dilaver.

Dilaver je ove sezone za Dinamo u tri takmičenja upisao ukupno 16 nastupa. Na Maksimir je potencijalni bh. reprezentativac stigao iz Lech Poznana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti