"Imam nade za reprezentaciju, ali polako ću to prekrižiti"

Prvotimac Dinama sasvim iskreno

"Imam nade za reprezentaciju, ali polako ću to prekrižiti"

S. Mlaćo

Emir Dilaver pruža veoma kvalitetne partije u dresu Dinama. Pokazao se kao pravo pojačanje, a Modri igraju sjajno, kako u HNL-u, tako i Evropi. 

Dilaver redovno dobija pohvale od trenera Bjelice, koji mu je čak dao nadimak Veliki Blek.

"Vidio sam kako izgleda Veliki Blek. Sviđa mi se taj nadimak, moćan je. Trener zna da ja nikad nisam dulje pauzirao, da sam baš kao stijena. Borim se, što ću drugo", kazao je Dilaver hrvatske medije.

Ranije je nastupao za mlade selekcije Austrije, a rođen je u Tomislavgradu. Pominjao se kao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, ali od toga prema svemu sudeći neće biti ništa. I Dilaver lagano gubi nadu.

"Čekao sam dugo, nade još ima, ali sasvim iskreno, polako ću to prekrižiti".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dilaver je u Dinamo stigao ovog ljeta iz Lech Poznana.

Top Komentari

Chupy
Nemas sta ti drug krizati. Tvoje je da igras za klub kako najbolje znas, a selektor je taj koji odlucuje, na osnovu tvojih igara hoces li biti pozvan.
35 2
Jadnimi
"Čekao sam dugo, nade još ima, ali sasvim iskreno, polako ću to prekrižiti". Igrač koji želi-ne želi igrati, sigurno neće biti u Robijevoj križaljci
22 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi