Kapiten i najbolji strijelac Mladosti

Dilaver: Uz odlične pripreme do opstanka u ligi

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Kaknja jučer su odradili i prvi trening nakon prozivke u sklopu početka priprema za nastavak sezone.

Iako se u posljednje vrijeme dovodio u vezu sa mnogim klubovima, kapiten i najbolji strijelac Haris Dilaver će i na proljeće predvoditi napad ekipe iz Kaknja.

Na jučerašnjoj press konferenciji, bivši igrač Čelika i Viteza govorio je o pripremama i nastavku sezone.

"Ja sam se iskreno zaželio igrača i nogometa, te svih ljudi u klubu. Mislim da su i ostali igrači poželjeli treninge i utakmice, žao mi je što su neki igrači napustili klub, isto tako drago mi je što je klub doveo pojačanja. Drago mi je baš zbog Aldina Džidića, to je jedan provjeren igrač, koji je igrao Ligu prvaka, poželio bi svima zaista dobrodošlicu u ovaj klub", kaže napadač Mladosti.

Dobre pripreme su preduslov za nastavak dobrih rezultata i na proljeće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Upoznati se sa planom priprema, hvala ljudima što su obezbjedili pripreme na vrhunskom nivou. Imat ćemo odlične pripreme u Antaliji, bio sam već tamo dok sam igrao za Čelik, tu je svakako i boravak u Makarskoj. Ja mogu ispred sebe i igrača obećati da ćemo sigurno dati svoj maksimum u svakoj utakmici, te vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj", kazao je Dilaver.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi