Dimitri Payet naprosto ne zna postići normalan gol

Nova majstorija Francuza

Dimitri Payet naprosto ne zna postići normalan gol

S. Grebović

Dimitri Payet je postao sinonim za postizanje spektakularnih pogodaka.

Sjajni Francuz je kroz čitavu svoju karijeru postizao fantastične pogotke. U sezoni 2015./2016. je u dresu West Hama eksplodirao nakon čega je ljeta te godine zaigrao i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Nakon nesuglasica na relaciji njega i navijača Čekićara, uslijedio je povratak u domovinu, tačnije u Marseillele za koji nastupa i danas.

U ovim trenucima igra susret 24. kola Ligue 1 protiv Toulousea, a upravo je on maločas postigao sjajan gol. Sa nekih 20 metara je potegao i pogodio u same rašlje protivničkog golmana na erupciju oduševeljena na Veledromeu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogledajte...

Top Komentari

aazz
Ni jedan video gdje je gol se ne moze otvorit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi