West Ham ne želi vratiti Payeta
Foto: EPA

Francuz ostaje u Marseilleu

West Ham ne želi vratiti Payeta

Iskusni ofanzivac Dimitri Payet ostat će u Marseilleu, pišu inostrani mediji.

Bivši reprezentativac Francuske iza sebe ima prilično dobru polusezonu u Ligue 1, a prethodnih dana bilo je glasina da bi se mogao vratiti u Englesku, i to u West Ham.

Sky Sport je bio objavio da bi ga David Moyes rado vidio u istočnom Londonu i da su navodno dvije strane blizu dogovora, međutim, ispostavilo se, da od cijele priče - nema ništa.

Posljednje informacije objavljene na Ostrvu govore kako vodstvo West Hama nije postiglo dogovor sa fudbalerovim agentom, a razlog je jednostavan. Vezista se 2017. godine na ne baš najbolje način rastao sa klubom i njegov eventualni povratak među navijačima ne bi bio najbolje prihvaćen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako trenutno nema previše opcija, izgledno je da će tridesetdvogodišnji Payet ostati u Marseilleu do ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi