"Dinamo demantuje da Zdravko Mamić više nije član ovog kluba"

Oglasili se s Maksimira

"Dinamo demantuje da Zdravko Mamić više nije član ovog kluba"

Endin Čaušević

Hrvatski mediji su objavili da Zdravko Mamić više nije član Dinama iz Zagreba, odnosno da je zajedno sa Zoranom Mamićem i Damirom Vrbanovićem izbačen iz članstva.

Ovo su jučer objavili iz udruge "Dinamo to smo mi", no danas se zvanično ogalsio i klub s Maksimira. Iz Dinama su demantovali ove navode, te poručili da je Zdravko Mamić i dalje član ovog kluba i da takvu odluku može donijeti samo Izvršni odbor što sada nije bio slučaj.

"GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge „Dinamo to smo mi“ koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba".

"Isto tako, „prošlog tjedna“ nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna. Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba", navodi se u saopštenju zagrebačkog kluba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
i vi novinari sami sebe demantujete
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti