Bh. fudbaler trenira sa Bešiktašom

Dinamo dobio spor protiv Hasića, šta sad?

20

Komentari (20)

Jugovina
steta. dokaz da pamet i noge rijetko idu skupa. mali je samo sebevza****o i nikoga vise.
gaziiiiJAaaa
KAKAV OTAC, TAKAV SIN...umjesto da ti za par godina brigu o karijeri vode Mendes, Raiola..ti ces SINE za 2 godine pasti u ruke MENAGERA HUSARICA, pa ti valja od plate koju dobijes u Slobodi ili Tuzla City-u davati HUSARI po 100 eura..BOSNJO pokusao PRESVUCI MAMINJA..ne ide to tako SINE..
premium
**** ti svog oca
opasni12
Mogao si biti novi Modrić,pjanic ali ovako ćeš biti kurcina! Za godinu dvije u bih ligi će igrati! Zato i jesi bez kluba još! Dobrog igrača se dns traži,otima se za njega a ne nudi se igrač klubovima ;)!
Bosnian King1
Kukin seljacic,
Plavi orkestar
Nije niciji rob pa da mu moze odredjivati gdje ce i šta ce.Imao je stipendijski ugovor,raskinuo ga,nije nikada potpisao profesionalni i ne vidim u cemu je problem.Problem je samo u tome što lešinari koji su mislili na njemu uzeti velike pare a nisu sada svim silama pokušavaju da mu unište karijeru.Nece u tome uspjeti,ovo ce za nekoliko godina biti glavni igrac naše reprezentacije sa Amerom Gojakom.
Prazina
Nikad, a ni tad. Mali ne igra preko godinu dana, status mu je potpuno upitan, a budućnost nikakva. Ako se bude još inatio Dinamu, propast će skroz. Ako se vrati u Dinamo, neće napredovati ni približno kako je mogao
jc999
Meni se čini da su na njemu velike pare ovdje isključivo htjeli uzeti njegovi roditelji... Tipični primjer "pamernog" roditelja koji svojom gluposti može uništiti karijeru sinu...
Exeter
e to ti je pogodak.. najgori od svega su pohlepno roditelji koji žele da se obogate preko noći...
Vrhovni
Ovo je dokaz kakvi su nasi ljudi, prevari, zavrni, slazi i td.dugacka je lista. Nas covjek hoce da mu netko napravi dijete igracem a poslije cao druze, ko ti je kriv sto si glup. Zato djeca i propadaju, jer nece se niko posvetiti igracu ako on nema koristi. Zato i postoje Ugovori, da niko nikoga ne moze prevariti. Dinamo ce u Lozani dobiti spor, a zasto, zato sto je Svicarac pravedan i sto ljudi znaju da je neko htio gotov proizvod da proda i bez ikakve muke profitira, a drugi se lomili oko njega, zato ce proci Dinamo pred CAS-om u Lozani.
Pingvin1999
mislim da u Svicarskoj nema rekla kazala nego bajo moj crno na bjelo a to momak ima.poslije CAS-a cist je sigurno
Vrhovni
Zato je sud za sporstke sporove i smjesten u Lozani, jer potpada pod Svicarski ustav i svi Zakoni su ujednaceni za zemljom sjedista. Tamo nema poziva, niti urgencija, vec samo Ugovor i sta su se strane obavezale u njemu. Iz iskustva govorim dobice Dinamo spor 100 % u svoju korist.
crni1000
Dinamo nece niti ici u Lozan, posto nema nikakav Ugovor!
Vrhovni
Druze, vidi se da ne znas nista o Ugovorima. Ti mozes pokusati drugog zaHebati, ali imas clanove u kojima stoji da ce se Ugovor dopunjavati Aneksima Ugovora, sve se precizira, strane koje ga sklapaju Ugovor odgovorne su sta pise u njemu, a Notar potvrdjuje da su svojom voljom to potpisali. Imas li Ugovor pa da znas clanove i na sta su se dvije strane obavezale. Mislite stvarno da je Dinamo glup klub. To je ono bosnjacki ja cu te pokusati zaHebati, pa ako uspije uspije, a ne zna da sam sebe na kraju zaHebe kao sto ce biti i u ovom slucaju.
Jadnimi
Talentovano dijete, imalo "dobre" savjetnike i dovelo si karijeru u pitanje. Već izgubio godinu....
Medo-Brundo
Samo do sada....a koliko ce se ovo otegnuti
Chupy
Normalno da ce hrvatski sud presuditi u korist hrvstskog kluba. U Švicarskoj ta presuda pada, lagano.
burek_sa_mesom
Đesi pravni ekspertu, nisam te prepoz'no
Ljubo1991
Pada, kako ne, ekspertu veliki, jednako kako je palo i Barceloni, Chelseu, Realu, ne moze Dinamo izgubit ovaj slucaj na nikakvom sudu, usmeni dogovor/ugovor vazii jednako kao i pismeni ako nisi zna, a dokazano je da je takav bia dogoveren prije slanja pismenog ugovora, tako da ce mali pojest jedno veliko go..o...mali skupa sa svojim roditeljima je obicno malo go..o koje je poletilo za prvim parama...
Hz rajvosa
seljak **** te Turska!! poletio babo za parama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.