Nekad je u BiH povratak kući s gostovanja poput izlaska iz oktagona

Požalili se na povrede

Nekad je u BiH povratak kući s gostovanja poput izlaska iz oktagona

A. Čaušević

U susretu 25. kola Druge lige FBiH Dizdaruša je pobijedila Dinamo iz Donje Mahale sa 3:1.

Nakon odigrane utakmice gosti iz Donje Mahale su bili jako nezadovoljni svim dešavanjima na stadionu u Dizdaruši.

Na društvenoj mreži Facebook objavili su fotografije nekih od povreda koje su zadobili igrači ovog kluba.

"Zahvaljujemo na 'gostoprimstvu' kakvo dosad nikad nismo doživjeli od 2004. godine otkako igramo Drugoj ligi Federacije BiH od strane predsjednika kluba i dijela igrača te 'navijača', a koje je rezultiralo s tri razbijene glave i ozljedom koljena (od tog dva igrača završila u bolnici sa razbijenom arkadom i frakturom nosa, golman završio sa ogrebotinom glave nakon što je udario protivnika svojom glavom u kopačku i usput skrivio i penal), bezbroj udaranja bez lopte i vrijeđanja po svim mogućim osnovama prije, tokom i poslije utakmice od strane dijela publike i nekih igrača.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5247295665292582&id=292164030805795[/facebook]

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Sve uz podršku 'ljudi u crnom' i delegata jer je dovoljno napomenuti kako, uz sve navedeno, domaća ekipa nije dobila niti jednu jedinu javnu opomenu. Čestitamo.

Ovom prilikom zahvaljujemo golmanu domaće ekipe koji je bio možda i jedini glas razuma jučer, ali nije puno pomoglo", poručili su iz bh. niželigaša.

Top Komentari

NKZ1922
Takvo "gostoprimstvo" je standard u Donjoj Mahali otkad se zna za taj klub. Ovako gosti redovno prolaze kod njih, ne znam otkud im obraz da se sad nesto zale. Em te nalupaju, em te pokradu sudijama. Respekt Dizdarusi, nek vide i oni malo kako je.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi