Na terenu Maksimira se potukli igrači Dinama i Hajduka

Neki su završili na terenu

Na terenu Maksimira se potukli igrači Dinama i Hajduka

A. Čaušević

Treće poluvrijeme derbija Dinamo - Hajduk dešavalo se poslije posljednjeg sudijskog zvižduka. 

Hajduk je potpuno zasluženo dobio s 0:2, a do obračuna je došlo prilikom pozdravljanja i čestitiki nakon utakmice.

Pozdravljanje i čestitanje je izmaklo kontroli nakon što je jedan od igrača Dinama nasrnuo na rezervistu Hajduka koji je na sebi imao jaknu.

Dinamovac je pokušao ošamariti Hajdukovca poslije čeka je počelo naguravanje, a sudijska ekipa je pokušala smiriti strasti.

Poslije gužve na podu je završio štoper splitske ekipe Nikola Katić koji je pokušao smiriti situaciju, a ubzro je koškanje i završeno.

Ludilo u Zagrebu!

Posted by Hajdučki portal on Sunday, December 5, 2021

Interesanto da službena lica u zapisniku utakmice nisu naveli ni riječ o ovom incidentu te se očigledno odličili da zažmire na sve.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi