Dinamo kupuje u Mostaru

Premijerligaš puni kasu

Dinamo kupuje u Mostaru

H. Zilić

Na pragu je odličan transfer u bh. fudbalu.

Mladi Petar Sučić koji je juniorski reprezentativac BiH i član juniorske ekipe Zrinjskog karijeru će kako stvari stoje nastaviti u zagrebačkom Dinamu.

Dinamo ima na radaru ovog odličnog fudbalera, a navodno bi kasa Zrinjskog trebala biti bogatija za 200.000 eura.

Ovo je svakako odlična cifra ako imamo u vidu da je u pitanju igrač koji još nije dobio pravu priliku u seniorskom fudbalu.

Sučić ima 18 godina i jedan je u nizu dragulja u omladinskim kategorijama Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski klub je kroz prvenstvo ove godine lansirao još dvojicu sjajnih mladih igrača, a to su Ivan Bašić i Igor Savić koji su U21 reprezentativci Bosne i Hercegovine, ali i igrači koji su postalo neizostavni u prvom timu Zrinjskog koji je suvereni lider u Premijer ligi BiH nakon jesenjeg dijela prvenstva.

Inače, Petar Sučić je odigrao deset utakmica za U19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a u juniorskoj Premijer ligi BiH ove sezone je za Zrinjski skupio 13 nastupa i upisao pet pogodaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...pranje novca.
4 10
Alen23
Ma Zrinja ce prvi.bit u grupnoj fazi euro takmicenja realnost klubo radi dobro godinama
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi